Restauranten - storstua på Skigaarden

Lokal, husmanskost inspirert mat i en uformell bistro atmosfære. Restauranten streber etter å skape en sofistikert, men samtidig enkel og uformell stemning, både i spisesalen og baren.

Restauranten er åpen fra kl 09.00 og har kan du få sunne, gode blingser, wraps og litt søtere “fika”. En god frokost for den den som ønsker å ha en bra dag i bakken. Utover dagen blir det mer røtter og tradisjon på menyen, varme gryter, småmat og gardsmat.

Skigaarden - Restauranten
Stacks Image 24893
Stacks Image 24891
Stacks Image 45784
Stacks Image 45792
Stacks Image 21088

«Fatastisk arkitektur, utsikt og mat. Uformell luksus på sitt beste»

Hilsen fast gjest

Heimebakt pizza - alltid godt!

Gardfolket er glad i røtter og tradisjon, men ikke bare norske. Uansett hvilke tradisjoner det gjelder medfører det et kvalitetsstempel når en hedrer tradisonsrikt håndarbeid. Slik som de ble gjort ii gamle dager har ein stor verdi, og det kjenner en på smaken. Her på garden lager vi pizza etter italienske røtter. Vi tilbyr den mest delikate italian style pizza som du får tak i på fjellet i en rustikk uformell setting.

Stacks Image 8272
Stacks Image 8275
Stacks Image 8278
Stacks Image 8149
Stacks Image 8152

Super tasty burgers…

“There is no love more sincere than the love of food” og dette tar vi på alvor. T-kroken burger & bar er et konsept som handler om "gode burgere” laget helt fra bunnen av med bare de beste lokale råvarer. T-kroken Burger Bar ligger i 1. etage/ kjelleren på Skigaarden.

Våre burgere er gjort på 100% norsk storfekjøtt, de inneholder 18% fett, og er kun krydret med salt og pepper. Osten vi bruker er Grandma Singletons Mild Cheddar “Made Grandma ́s Way”. Brødet er Brioche og vi har naturligvis et brød som er helt glutenfritt. Alle burgere serveres medium stekt, om du ønsker den stekt annerledes “Let us know!”

Stacks Image 8233
Stacks Image 8236