• Stacks Image 394870
  • Stacks Image 394875

Super tasty…

“There is no love more sincere than the love of food” og dette tar vi på alvor. T-kroken burger & bar er et konsept som handler om "gode burgere” laget helt fra bunnen av med bare de beste lokale råvarer. T-kroken Burger Bar ligger i 1. etage/ kjelleren på Skigaarden.

Våre burgere er gjort på 100% norsk storfekjøtt, de inneholder 18% fett, og er kun krydret med salt og pepper. Osten vi bruker er Grandma Singletons Mild Cheddar “Made Grandma ́s Way”. Brødet er Brioche og vi har naturligvis et brød som er helt glutenfritt. Alle burgere serveres medium stekt, om du ønsker den stekt annerledes “Let us know!”


Velkommen til bords!


Stacks Image 45784
Stacks Image 24532

«There is no love more sincere than the love of food»

Hilsen gardsguten

…og bar

There is no love more sincere than the love of food
Vi er ikke bare lidenskapelig opptatt av gode burgere og god service. Vi er også lidenskapelig opptatt av å legge til rette for god stemning og detaljer som setter prikken over i´en. Som navnet tilsier tilbyr T-kroken Burger og Bar ikke bare burgere, men også bar. Vi mener at et livlig miljø får burgeren til å smake enda bedre. Nyt et mangfoldig utvalg av gode drikkevarer tilpasset ditt måltid eller spark igang afterski´en med en drink eller to.

Stacks Image 23802
Stacks Image 23805