• Stacks Image 140
  • Stacks Image 144

Velkommen til bords!

Bestill bord på telefon: 482 00 267 eller: restaurant@skigaarden.no

Åpningstider: Skigaarden Restaurant / Hovedetasje
Søn- Tors: 09 - 17 (kjøkken 11 - 16)
Fre - Lør: 9 - 23 (kjøkken 11 - 22, Pizza 11 - 18)


Restauranten - storstua på Skigaarden

Siden åpningen av Skigaarden har det blitt skapt uendelig med eventyrlige opplevelser og minner her på gaarden. Alle detaljer i restauranten har en historie og sjel, vi tror at dette kan kjennes på stemningen. Hovedrestauranten på Skigaarden er en av våre store stoltheter. Med god høyde under taket og en pompøs lysekrone som lyser opp hele restauranten er stemningen satt. Legg til personlig og profesjonel service mens du nyter virkelig god mat av de beste råvarer så er opplevelsen komplett.

Gardsfolket henter deg. Skigaarden ligger litt opp i fjellet, litt utenfor allfarvei, men frykt ikke. Vil du spise i restauranten så kommer gardsfolket og henter deg og sørger å få deg trygt hjem eller til din neste destinasjon. Skigaarden restauranten er livlig og dynamisk, så på kveldstid er reservasjoner i restauranten og av transport er et must!

Stacks Image 158
Stacks Image 161
Stacks Image 164
Stacks Image 168
Stacks Image 171

«Fatastisk arkitektur, utsikt og mat. Uformell luksus på sitt beste»

Hilsen fast gjest

Lokale råvarer og heimelaga.

Lokal, husmanskost inspirert mat i en uformell bistro atmosfære. Restauranten streber etter å skape en sofistikert, men samtidig enkel og uformell stemning, både i spisesalen og baren.

Stacks Image 181
Stacks Image 184
Stacks Image 187

Detaljer og interiør

Gjennom de siste 10 år har gardsfolket samlet inn kvalitetsmaterialer som tåler tidens tann. Av den grunn har vi mye trevirke på garden som det ligger mange gode historier bak. Noe har vi reist langt for å finne og noe har gått i arv gjennom mange generasjoner. At gardsfolket er fasinert av kvalitet og ønsker å ha et godt øye for detaljer kommer ikke bare til uttrykk i valgte materialer som trevirke, stein og torv, men også i tekstiler og interiør.

Stacks Image 206
Stacks Image 209
Stacks Image 212