Gammelt bilde påsketur
  • Stacks Image 395374
  • Stacks Image 395379

Sagaen om Skigaarden.

Gardsfolket er kjernen i vår virksomhet. De er sjelen, magien og logikken i alt som garden er og gjør, hverdag. Gardsfolket er drevet av optimisme, glede, kontinuerlig læring og personlig mestring.

Sjel
Sjel, vi kan ikke nevne det ofte nok. Dette er en av de hemmelige ingredienser i Skigaarden. Uansett størrelsen på bordsettingen så du finner det ved hvert bord . Det er ved alle bord, i hver rett og i hver drink . Det finnes i dype samtaler mellom gode venner og nye bekjente. Du finner det i alt vi gjør fra det kulinariske til interiøret og alt annet som omgir deg. Det kalles sjel.

Tillitt
Vi er unge, men sterke. Skigaarden er framleis en kalv, men vi har hatt trua på oss sjøl fra dag ein. Det er viktig å være seg sjøl og å tørre å stå for det en trur på. Fra starten av så har Skigaarden fokusert på nytenking; de beste lokale råvarer og god service. Vår bordservice er folkelig, varm, vennlig og profesjonell og det hele med en rimelig pris som passer både for unge enslige og familier. Vi har tillitt til oss sjølv og vi satser på det som vi mener er best for alle som kommer innom garden. Vi hører gjerne på alle tilbakemeldinger som dere kommer med. Det er dere, våre gjester som gjør oss bra.

Gardsfolket
Gardsfolket er kjernen i vår virksomhet. De er sjelen, magien og logikken i alt som garden er og gjør, hverdag. Vi liker å ta vare på gardsfolket vårt, samt å bringe inn nye folk, og la de gjøre det som de brenner for og det som de er gode på. Gardsfolket er drevet av optimisme, glede, kontinuerlig læring og personlig mestring. Vi vil inspirere gardsfolket vårt til å kontinuerlig drømme stort og dristig for det er nettopp det som gjør Skigaarden til det unike stedet som det er idag.

Et øye for detaljer
Et øye for detaljer betyr en legger merke til detaljer som andre kan gå glipp av. Man er rett og slett flink til å legge merke til små spesifikke detaljer som utgjør en stor forskjell. Nettopp det prøver vi å være gode på. Fordi for oss så ligger virkelig “the devil in the detail” og vi har trua på at kvalitetsarbeid aldri går ubemerket hen.

Garden til evig tid.

Det blir sagt ofte og det kan ikke sies ofte nok. Vi bygger med hjerte og vi bygger for evigheten. Vi drar mye inspirasjon fra det gamle, men samtidig det tidløse. Skigaarden representerer respekt for tradisjoner, kvalitet og godt håndarbeid. Respekt for blod, svette og tårer. En forståelse for alle som har samarbeidet og arbeidet hardt for at resultatet skal bli bra, for at det skulle bli nettopp det som Skigaarden har blitt idag. For at nettopp du, sitter akkurat her i desse omgivelsene og nyter det som vi serverer, rett fra jord til bord. Tradisjonsrikt håndverk er ikke bare vakkert, men også varig og solid. Til og med minnene varer evig.

Stacks Image 7112
Stacks Image 7116
Stacks Image 7114

Spis, drikk, nyt og gjenta.

Gjesten er alltid velkommen her på garden, og her, her skal de virkelig kose seg.

Skigaarden ønsker å by på god mat. Så enkelt er det. Hos oss får du god mat i en god atmosfære, noe som gjør at du ønsker å komme tilbake til oss, gang etter gang. I restauranten vil vi hedre tradisjonsrik mat og god gammal husmanskost som varmer både kropp og sjel. Det finnes en rød tråd som binder sammen alle våre restauranter. Vi er kompromissløse når det gjelder råvarer, vi sørger for at du de beste lokale råvarene, for det er rett og slett det du skal ha når du kommer innom garden.

Stacks Image 7272
Stacks Image 7275
Stacks Image 7278