• Stacks Image 395338
  • Stacks Image 395343

Velkommen til fjells, velkommen til gards!

Skigaarden ligger ikke bare midt i Hemsedal skisenter, men også i umiddelbar nærhet til høyfjellet i Holdeskaret. For oss som elsker fjellet og er dedikerte skikjørere så tør vi påstå at dette er FjellNorges ultimate beliggenhet. Flotte solforhold, fantastisk utsikt, langrennsløyper rett utenfor døra og selvfølgelig alpint på alle kanter gjør Skigaarden komplett.

Skigaarden er plassert på en eksisterende fjellhylle og i fjellsiden over denne. Dagens eksisterende bruk og alpinanlegg, samt terrenget omkring la premissene for prosjektet. Det dramatiske landskapet som omrammer Skigaarden, gjør sitt til at samlingen av små og store bygg i flere etasjer faller naturlig inn i terrenget. Vi har lagt stor vekt på bruk av solide norske materialer i moderne og tradisjonell stil. Det er lagt ned mye arbeid i valg av materialer og byggestil. Den røde tråden er kvalitet, design og funksjon.

Skigaarden er et fantastisk utgangspunkt for gode naturopplevelser hele året. Mange mener at Hemsedal Skisenter er Skandinavias fremste og mest komplette skianlegg. Toppturen eller langrennsturen starter bokstavelig talt fra din egen dør.

Skianlegget på sydsiden av dalen har Norges lengste sesong og gode snøforhold. Det betyr også at store deler av denne siden har noe mindre sol. Skigaarden ligger der Holdeskaret åpner seg mot vest og er derfor en av de mest solrike plassene i Hemsedal Skisenter. Er du kjent, er det der hvor Tindenkiosken lå tidligere.


• Skigaarden ligger midt i bakken - Du kommer til Skigaarden med nesten alle heiser i Hemsedal skisenter.
• Høyt til fjells - Her i Skarveheimen møtes Øst og Vest i et mektig favntak med høye topper og åpne vidder med svært variert natur.
• Her bor du i roen på fjellet med kort vei til en bedre middag i Hemsedal.
• Langrennsløypene starter i Skigaarden og strekker seg oppover i Holdeskaret. Først gjennom bjørkeskog, så videre opp på høyfjellet.

Stacks Image 11607
Stacks Image 11610
Stacks Image 11646

«Skigaarden er et fantastisk utgangspunkt for gode naturopplevelser hele året.»

Hilsen gardsguten

Hemsedal - norges beste skidestinasjon

Hemsedal er en allsidig fjelldestinasjon, med en balansert utvikling har Hemsedølene og Skistar bygget en kvalitetsdestinasjon med stort mangfold. Skigaarden tilbyr en kombinasjon av turistovernatting, serveringssteder og private leilighetsbygg som skaper grunnlag for en god atmosfære. Plasseringen høyt oppe i skianlegget, gir flotte solforhold og er et flott utgangspunkt for skifolk som ønsker det beste.

Om sommeren finner du stier, sykkelløyper, sykkel downhill bakke, fiskevann og fjellnatur rett rundt hjørnet.
Mangfoldet er variert enten du søker rolige turer og opplevelser med barna, eller vil sitte på egen terrasse i ettermiddagssol og peke på “Katmandu” (renna) du kjørte ned etter toppturen.

Stacks Image 11575
Stacks Image 11578
Stacks Image 11581