Stacks Image 7896
  • Stacks Image 395410
  • Stacks Image 395415

Man utvidet gården etter behov.

Planen for Skigaarden bygger på den metoden store gårder ble til i gammel tid. Man bygget gården etter behov. Ofte ser man bygninger med forskjellig arkitektur og funksjon danner et tun. Vi har latt oss inspirere av dette og bygger Skigaarden etter samme prinsipp - først vil Storgården komme.

Storgården – leiligheter for utleie.
Gjester til Gards skal bys på det beste man har. Med erfaring fra Storelia, har vi videreutviklet et overnattingsprodukt tilpasset familier og firmaer. Gjester kan bo inne på Skigaarden i de beste omgivelser og med service tilbud i umiddelbar nærhet. Vi imøtekommer dine forventninger og ønsker deg velkommen til et tilbud på øverste hylle.

Gamlegården – opplevelsesbasert overnatting
Skigaarden vil bli et samlingssted for skientusiaster. Bygget med referanse til Norsk tradisjon og kultur. Ikke helt ulikt det å komme til gards på et eldre ærverdig tun, med flere store og mindre laftahus.

Gamlegården skal være en gård i Skigaarden. Inspirert av vår historie og utvidelse over tid. Tuftet på kjente og solide byggematerialer som Laft, Stein og torv på taket. Vårt mål er at Gamlegården skal gi deg nye opplevelser innen overnatting, samtidig som det skal fungere som en miljøskaper på Skigaarden.

Hemsedal Skisenter - over 50 år med skiglede

Skisenteret har siden 1961 vert i stadig utvikling og er et av Skandinavias mest moderne anlegg. Skistar som eier og driver er en av verdens fremste operatører av skianlegg og jobber kontinuerlig med utvikling og forbedring.

Det foreligger i dag flere spennende mulige planer for utvikling av skianlegget.

Stacks Image 7112
Stacks Image 7116
Stacks Image 7114