• Stacks Image 394978
  • Stacks Image 394983

En storstue med fantasisk utsikt, mat og drikke!

Fyller du år eller vil bare feire livet?

Skigaarden er et sted hvor mennesker kommer sammen og vi mener at gode stunder blir enda bedre av et godt måltid. Har du en spesiell anledning som du ønsker å feire så har du kommet til rett sted. Vi legger til rette for at du og dine får en uforglemmelig sammenkomst.

En feiring er personlig. Enten det er til ære for noen som fyller år, et jubileum, en prestasjon, en avsluttning eller en ny start. Skigaarden tilbyr muligheter for enhver anledning og gardsfolket sikrer at hver detalj er unik.

Gardsfolket på Skigaarden sier ofte “vi bygger for evigheten”. Faktum er at alt vi gjør er designet for evigheten. Vi ønsker å levere minner som varer et helt liv.

Senk skuldrene og nyt en minneverdig tid her på garden, midt i et bakken i et praktfullt fjellandskap. En unik arena for unike opplevelser. Vi har et utvalg av restauranter, lokaler, ute serveringer og menyer og kan dermed garantere at du finner noe som tilfredstiller dine behov.

Skigaarden er en sofistikert syntese av storstue, 3 restauranter og bar, vi har også den mest solrike terrassen i dalen. Gaarden ligger der Holdeskaret åpner seg mot vest og er derfor en av de mest solrike plassene i Hemsedal Skisenter. Flotte solforhold, fantastisk utsikt, unik beliggenhet og store terrasser gjør Skigaarden til et ideelt sted for selskaper, uavhengig av størrelse.
Stacks Image 5627
Stacks Image 5630
Stacks Image 78240
Stacks Image 78238
Stacks Image 78236

«Alt vi gjør er designet for evigheten, med et mål om å skape minner som varer et helt liv.»

Vi ordner alt for dere.

La oss skape en opplevelse for deg

Ingen forespørsel er for stor og ingen detaljer er for små for vårt dedikerte gardsfolk. Vi har lokaler og kompetanse som sikrer unike opplevelser - opplevelser som er skreddersyd for å gjøre varig inntrykk. Vi skreddersyr ditt selskap. For å best mulig imøtekomme dine ønsker trenger vi å vite noen detaljer om ditt selskap. Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat.

Stacks Image 78244
Stacks Image 78242
Stacks Image 22066