• Stacks Image 395014
  • Stacks Image 395019

Frisk luft klarner hjernen. Hva med et gards-besøk?

Konferanse, møter eller premiering av ansatte? På Skigaarden legger vi til rette for store grupper og firma. Vi har kapasitet og kompetanse til å møte alle behovene til gruppen din, uansett hva det måtte være.

Overnatting
Vi kan tilby overnatting i leiligheter på Skigaarden og i storhytter på Storelia. Skigaardens leiligheter har kapasitet på 6 personer og Storelia har sengekapasitet til 36 personer. Uansett hvilken størrelse ditt firma er på så har vi gode løsninger som gjør at din firmatur blir en verdifull opplevelse som sent blir glemt. Det er meget stor etterspørsel etter både Skigaardens leiligheter og storhyttene på Storelia, så vær tidlig ute. Booking av overnatting for neste sesong er i gang allerede nå!

Leiligheter på Skigaarden
Alle Skigaardens utleie leiligheter ligger i hovedhuset. Dette betyr at du bor midt i smørøyet med nedfarter og langrennsløyper langs alle kanter og har direkte tilgang på alle Skigaardens spiserier. Alle leiligheter har 6 sengeplasser, eget kjøkken, 2 bad og terasse. Noen av leilighetene er på bakkenivå og tar konseptet “ski in, ski out” til et helt nytt nivå.

Hotellstandard på Storelia
Vi har stor etterspørsel etter luksuspakken. Dette betyr i realiteten at du bærer baggen inn på fredag, og pakker og reiser på søndag. Vi tar oss av; senge- og håndklær, opprydding 2-3x pr dag, snacks og frukt, alt av mat som ønskes. Frokost, lunsj og middag (5 retters) servert. Da vil dere ha en egen husvert til disposisjon etter eget ønske.

Tilbudet tar utgangspunkti våre kunders behov
Dette betyr i praksis at dere kan bestille fra et rikt utvalg av tilleggstjenester, som alle blir levert til hytta. Ønsker dere f.eks å få levert mineralvann, øl og snacks, så skal vi ordne dette før dere kommer. Vi ordner det meste!

Opplevelser
Her på gaarden er vi opptatt av gode opplevelser, og kvalitet og komfort i alle ledd. Skigaarden er et sted hvor skifolk kommer sammen og vi mener at gode stunder blir enda bedre av et godt måltid. Derfor legger vi til rette for at dere skal kunne nyte hverandres selskap uten bekymringer. Om dere ønsker bord på Skigaarden, catering eller vil du ha matleveranser rett på hytta så får du dette, med eller uten kokk og servitør.

Skigaarden er en sofistikert syntese av storstue, restaurant og bar, vi har også den mest solrike terrassen i dalen. Gaarden ligger der Holdeskaret åpner seg mot vest og er derfor en av de mest solrike plassene i Hemsedal Skisenter. Flotte solforhold, fantastisk utsikt, beliggenhet og store terrasser gjør Skigaarden til et ideelt sted for apres ski for store grupper og firma.

Heiskort, leie ski, skiguider og skiskole.
Bestill heiskort før ankomst og vi sørger for at det ligger klart når dere ankommer Skigaarden og Storelia. Vi kan legge dette til på din faktura fra oss. Er det noen som trenger skiutstyr så ordner vi det. Det finnes flere gode skiguider og skiskole som kan ta dere til et nytt nivå, og kanskje enda mer spennende opplevelser.

Skreddersyr ditt opphold på gaarden.
Hos oss trenger dere ikke å leie inn et eventbyrå for å sikre at alle detaljer faller på plass. Gardsfolket på Skigaarden sørger for å gjøre deres tur optimal og skreddersyr etter deres behov. Ønsker dere å reise ut på hundesledekjøring, ha kokkekamp på hytta eller ut på topptur så legger vi tilrette for alt dette skal gå knirkefritt. Ta kontakt for mer info.
Stacks Image 5627
Stacks Image 5630
Stacks Image 78240
Stacks Image 78238
Stacks Image 78236

«Gardsfolket la alt til rette slik at vi både spiste godt og hadde fine opplevelser»

Vi ordner alt for dere.

Firmamedlemskap på Heimatt under hele oppholdet.

Heimatt er et 450 kvm stort serviceområde på den beste plassen på Skigaarden, fullstendig dedikert til våre faste gjester. Her tilbyr vi ekstra komfort og ekstra god og lun stemning. Vi har en garderobe der du kan skifte til mer komfortable sko mens alpinskoene står til tørking. Et allsidig lounge areal med forskjellige sittegrupper, store langbord, sofakroker og loungestoler. På selve Heimatt har du tilgang til gratis kaffe og te, samt aviser og enkel servering i ferier og helger. Du kan enkelt bestille mat fra alle Skigaardens restauranter.

I firmamedlemskap inngår følgende:
• Mulighetfor å reservere møterom for egne arrangementer
• Bruk av lokalet til firmafester eller seminar vederlagsfritt
• Privat garderobe med tørkemuligheter for alpinsko + evnt. skap med lås
• Stor solterrasse med behagelig møbler
• Hyggelige priser på hele Skigaarden
• Egne medlemskort for bruk som nøkler, betalingskort på skigaarden

Ta kontakt om dette er aktuelt for din bedrift. Prisen for et slikt medlemskap avhenger av samlet pakke.

Stacks Image 78244
Stacks Image 78242
Stacks Image 22066