Velkommen.

Skal du bestille bord, take-away - booke leilighet eller stor-hytte?

T: 900 100 48


Har du en kommentar eller et spørsmål. Send oss en mail.

  • Stacks Image 394942
  • Stacks Image 394947

Kjære familie!

Vi tror at kombinasjonen Skigaarden og Hemsedal, er optimal for den moderne familie med barn i alle aldre. På Skigaarden kan alle komme å gå litt som de vil. Alle fasiliteter er rett utenfor døren.

Mange alternativer
Hemsedal er et magisk sted for en familieferie med aktiviteter for både store og små og fasiliteter som gjør familieturen til en lek. Skigaarden ligger midt i bakken, mellom både nedfarter og langrennsløyper og er et flott startpunkt på dagen samt et flott sted for å ta en pause fra bakken.

Hver familie har ulike behov
Om dere vil nyte et langt måltid eller bare ta en rask blings i handa så finnes det muligheter hos oss som tilfredstiller deres behov. På Skigaarden tilbyr vi et variert utvalg av restauranter som passer hele familien og vi kan garantere at du finner noe som barna synest er spennende å spise. Ta med familien på Skigaarden til frokost, lunsj eller middag. Vi har barnemenyer tilgjengelig.

Heimatt - en god løsning for familier
Er du og din familie i Hemsedal ofte og ønsker tilgang til et litt mer privat område kan dere søke om medlemskap på Heimatt som legger ekstra godt til rette for at hele familien får kvalitetstid sammen. Les mer om Heimatt her >>
Stacks Image 78236
Stacks Image 78240
Stacks Image 78238

«Når barna har det bra funker familien»

Også for de litt eldre barn

På Skigaarden er det kult å være.

Når barna blir eldre blir det av og til vanskelig å få de med på fjellet. Skigaarden er det nye møtestedet for alle aldersgrupper.

Gratis parkering og gratis Wi-Fi for våre gjester!

Stacks Image 78244
Stacks Image 78242