• Stacks Image 395086
 • Stacks Image 395091
 • My Image
 • My Image
 • Stacks Image 8283


Vi bygger for evigheten

Et fjell av muligheter. Med tre spiserier rett utenfor døra, tilgang til Norges første private medslemsklubb for skifolk og med nedfarter og langrennsløyper på alle kanter kan vi garantere deg et drømmehjem i fjellheimen.

Det råeste på fjellet for skifolk
Midt i bakken med flott utsikt over dalen ligger Skigaarden. Her tilbyr vi eierskap fra små, ​​men romslige leiligheter til store og ekstravagante. Uansett hva du ønsker så har vi alternativer som gir deg og dine et drømmehjem på fjellet. Ikke bare får du et hjem, du får også en del av garden gjennom medlemskap i privatklubben Heimatt, tilgang til restauranter og service som gjør at du kan senke skuldrene i det du kommer inn døren.

Vi tør å påsta at gardens beliggenhet er unik, med direkte tilgang til et fjell av muligheter med både langrennsløyper og nedfarter. Ikke minst ligger garden på et av de mest solrike stedene i hele dalen.

Bebyggelsen er solid og værbitt, og tåler fjellklimaet, med grove dimensjoner og eventyrlig stemning. Inne i bebyggelsen er det lune oppholdsarealer og separate leiligheter med god komfort, med fantastisk utsikt til det storslagne landskapet. Det har vært lagt stor vekt på å plassere bebyggelsen for å en skape intime, solrike, innbydende og ikke minst bilfrie utearealer.

Leilighetsbyggene har et mer moderne uttrykk, blant annet også med større vindusflater, men med samme materialbruk og fargesetting som øvrige bygg. Fasader vil ha grå eller mørk svart-brun farge. Taktekking er torv, skifer og tre. Byggene vil bli solbrente og få en naturlig patinering som tradisjonelle i Hemsedal. Enkelte deler av prosjektet kan få fargebehandling – også som tilsvarende tradisjonell byggeskikk for deler av bygg, som bakvegg i svalgang,dørfelter og lignende. Det legges vekt på estetiske og miljøeffektive løsninger i arkitektur og materialbruk.

 • Ski in/ ski out
 • Unik beliggenhet
 • Midt i bakken
 • Langrensløyper starter rett utenfor døra
 • 3 års medlemskap i Norges første private medlemsklubb for skienthusiaster, Heimatt
 • Enkel tilgang til Skigaarden og restauranter
 • Undergrunns parkering og bilfritt miljø

Stacks Image 32369
Stacks Image 32372

Stilen er moderne, men lun.

Innvendig standard: Vi har lagt stor vekt på bruk av solide norske materialer i moderne og tradisjonell stil. Leilighetene er planlagt og designet for eiere som verdsetter kvalitet og leveres med gjennomgående høy standard på alt av materialer og utstyr. Ytterligere detaljer om leveransen finnes i kvalitetsbeskrivelse.

Vakre gulv er det som skaper boligens atmosfære og kalles gjerne det viktigeste møbel. Det brukes skiferflis i entre- / gjestestue, og solid enstavs eikeparkett i stue, kjøkken og på soverom. Veggene får liggende heltre slettpanel eller blir levert som tømmervegg og er i utgangspunktet ferdig beiset med interiørbeis. Gulvlister er i heltre eik. Innvendige tak i heltre slettpanel i alle hovedrom. Badene har hvitmalt furuslettpanel. Ved å være tidlig ute er det mulighet for en rekke ønsker av tilvalg.

Leilighetene får behagelig oppvarming med vannbåren varme i gulv. Belysning med downlights og et gjennomført el. opplegg. Innvendige dører er hvitmalte dører i heltre. Alle enheter er klargjort for montering av gasspeis etter eget tilvalg. Kjøkkenet er i heltre eik. Leveres med kjøkkenhåndtak i skinn og benkeplate i eik.

Badene har mørke gulvfliser og liggende hvite fliser på vegg. Det blir opplegg for vaskemaskin i alle leiligheter.

Klikk/trykk på bilder for større format bilder.


Arkitektens ord:

«Skigaarden er plassert på en eksisterende fjellhylle i fjellsiden i Hemsedal Skisenter. Dagens bruk av alpinanlegget og terrenget omkring har satt premissene for prosjektet. Landskapet som omrammer Skigaarden, gjør sitt til at samlingen av små og store bygg i flere etasjer faller naturlig inn i terrenget.

Bygg og utearealer skaper intime, solrike, innbydende og ikke minst bilfrie arealer mellom bygningene. Utearealet er naturlig anlagt mellom husene, og med et torg for ski inn og ut og åpning mot sydvest for optimal sol.

Dette torget er del av “hovedgaten” mellom serveringssteder og aktivitets- / servicearealer i bygningene omkring. Torget er designet for å være en møteplass og utformet med tanke på best mulig grad sol- og utsiktsforhold.»

Stacks Image 8264